Pianoforte School isi propune sa dezvolte un program educational pe module in conformitate cu diferite etape de dezvoltare a copilului, dar si ale adultului.

  Organizatie care are ca scop promovarea copiilor si a metodelor educationale de exceptie, promovarea educatiei pentru arta si cultura, promovarea frumosului in dezvoltarea personalitatii copiilor nostri.

  Alegând o abordare integrata si interactiva de a organiza cursuri pentru educarea fragilei fiinte umane si având ca obiectiv dezvoltarea personalitatii acestuia, colectivul de profesori, mentori, formatori, instructori si educatori ai institutiei sunt pregatiti pentru educatia primara, gimnaziala, liceala, universitara permanenta, fiind adaptabili la diferite moduri de învatare si predare, la diferite influente socio-profesionale.  

      Pianoforte School este printre putinele institutii educationale din tara si strainatate care ofera un proces de învatare sistematic, complex, flexibil si coerent elevilor de toate varstele. Singura institutie din tara care lucreaza cu cifraj dupa modelul Conservatorului din Paris care aplica metode integrate de lucru in ceea ce priveste educatia muzicala si educatia plastica.